Det kan være svært at kontrollere sig til en buffet

07 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er sådan en essentiel del af et arrangement, hvor man ved, at man får noget at spise, at man bare venter på at se, hvad der er på menuen.

Det er dog for meget forlangt, at man får serveret portionsanretninger, for der er bare alt for mange mennesker til, at det kan lade sig gøre, og det arbejdende folk har i forvejen meget andet at se til.

Og så er der jo det med portionsanretninger, at der er nogle, der spiser for lidt, andre kan ikke lide eller tåle noget af det – og andre sidder sultne tilbage efter mere, fordi der ikke var nok.

Til ens glæde opdager man, at den står på buffet Ringsted, hvor man befinder sig, og det er da også en god løsning at vælge.

Desuden kan man til ens endnu større glæde se, at det er en buffet, der er noget værd, hvor det er kvalitetsmad, der er lavet i rigelige mængder, og det er ikke er en kedelig omgang billig gryderet, som man kan finde på et kollegie lavet af en, der kun kan denne ret – temmelig dårligt vel at mærke.

buffet

Man må huske på de andre til den buffet

Men så kommer man også i tanke om, at der er alle de andre at “slås” med om den buffet, og man håber, at det bare handler om at være først til buffeten, og det ikke er noget med efter, hvilket bord man sidder ved, for man vil gerne have de bedste og friskeste stykker af maden.

Mad kan jo også nå at blive kold eller lunken, hvis man er bagerst i køen, så man får de sørgelige rester, der mangler essensen af det, som retten gik ud på.

Men man skal huske, at der skal være mad til de andre, så man må for eksempel flotte sig det ene sted, og så må man være lidt mere ydmyg et andet.

More articles