Esthetique – din kosmetolog i ADu kender sikkert den irriterende fornemmelse af, at huden ikke vil som du vil. Den slår ud med knopper, du får betændte bumser i ansigtet, huden tørrer ud på kinderne med fedter til omkring T-zonen (hage, næse og pande) – o

By | 23. januar 2017

Du kender sikkert den irriterende fornemmelse af, at huden ikke vil som du vil. Den slår ud med knopper, du får betændte bumser i ansigtet, huden tørrer ud på kinderne med fedter til omkring T-zonen (hage, næse og pande) – og lige meget hvor ofte du renser, eksfolierer og smører dig ind, bliver huden ved med at té sig. Den reagerer lige pludselig med rødme og irritation på den dagcreme, du har brugt i årevis, og slår helt ud, hvis du prøver at lægge makeup på. Det er, som om huden ikke er i balance, og det er en nedadgående spiral: Dårlig hud fører til nedsat selvværd, som igen kan give stress, hvilket er noget af det værste for huden. Stress kan føre til for tidlig ældning af huden, da stress hormonerne får kroppen til at frigive frie radikaler, hvilket nedbryder cellerne. Og så kommer huden i endnu værre forfatning.

Hos Esthetique i Aalborg er vi specialister i at genoprette hudens balance. Vore ansigtsbehandlinger er nøje tilpasset den enkelte hudtype, og vi anvender kun anerkendte og skånsomme produkter fra velrenommerede brands – for eksempel Medex – i vort hudpleje program. Hvis du vælger en ansigtsbehandling fra Esthetique, er du sikret kompetent behandling hos en af de bedste kosmetologer i Aalborg. Vi tager os tid til at vurdere din hud og dens behov, og tilrettelægger din behandling herefter. Du vil allerede efter første ansigtsbehandling hos Esthetique kunne mærke en markant forskel – din hud vil føles blødere og mere elastisk, og vil have meget nemmere ved at tage imod de plejeprodukter, du anvender i din daglige rutine.

Hos Esthetique sætter vi en ære i at være eksperter i netop din hud, og derfor bruger vi megen tid på at stille spørgsmål til din huds generelle tilstand og beskaffenhed. Vi kan aller bedst hjælpe dig, hvis du er villig til at hjælpe os, og derfor vil kosmetologen spørge ind til eventuelle allergier, receptpligtig medicin, og eventuelt kost- og søvn vaner. Det er en fordel at planlægge et samlet behandlings forløb hos Esthetique – selvom du vil kunne mærke forskel efter en enkelt behandling, vil du først føle den langsigtede effekt efter en længere periode, i hvilken du modtager behandlinger med jævne mellemrum.

For det optimale udbytte af din ansigtsbehandling anbefaler vi hos Esthetique, at du anvender de rense- og pleje produkter, som kosmetologen anbefaler.

Leder du efter en god kosmetolog i Aalborg, kan Esthetique helt sikker hjælpe dig!