Find det bedste udstyr til sejlsport hos Bådbiksen

By | 23. april 2020

Skal du sætte båden i stand før sæson start, og leder du i den forbindelse efter en pålidelig leverandør af båd udstyr? Så kan du med fordel tjekke Bådbiksen.

Hvem er Bådbiksen?

Bådbiksen er din forhandler af alt, hvad du skal bruge for at holde skruen i vandet – så at sige. Bådbiksen er en online shop som har specialiseret sig i at forhandle udstyr til det danske sejler folk – til rigtig fornuftige priser. Den online shop er tidligere kendt som Marine-Shop.dk, som blev etableret i 2019, og i 2020 skiftede hænder og dermed navn.

I Bådbiksen forhandles det samme udstyr i høje kvalitet til de samme kundevenlige priser – og de dygtige folk bag Bådbiksen ser det stadig som deres fremmeste mission at kunne tilbyde det sejlende folk de bedste varer og den mest professionelle rådgivning desangående. Bådbiksen er nemlig ejet og drevet af mennesker med en passion for sejlads af en hver art – og derfor finder du i den online shop et bredt udvalg af varer inden for en vidtrækkende vifte af kategorier så som anker og fortøjning, bådpleje og vedligeholdelse, beslag og skruer, el, belysning og batterier, elektronik og navigation, fiskegrej, flag og flagspil, forårsklargøring, køleanlæg og køleskabe, kontrolbokse og styresystemer, motor og trailertilbehør, pantry og gaveartikler, rig og dæksudstyr, sejlertøj, sikkerhed ombord, toilet og vvs, samt vandsport og fritid.

Du vil, med andre ord, sagtens kunne finde alt nødvendigt båd og sejler tilbehør hos Bådbiksen uanset din båds størrelse eller type, og uanset dine ønsker og behov. Bådbiksen sætter en ære i at kunne levere det bedste båd og sejler udstyr til de billigste priser, og vælger derfor ikke at have noget lager, men bestiller i stedet hver enkelt orde direkte fra leverandøren. På den måde sparer Bådbiksen udgiften til dyr lagerplads og alt hvad der hører med –forsikring af båd udstyret, personale til håndtering og lager plukning, leje af lokaler og meget andet.

Læs mere på baadbiksen.dk