Gasflasker fra Primagaz til virksomheder i Danmark

26 april 2021 Astrid Pedersen

Som ejer af en virksomhed som har et vist forbrug af gas til eksempelvis tilberedning af mad eller til opvarmning af emner i forbindelse med produktion har du samtidig brug for en stabil leverandør af gas.

Her kan du med stor fordel vælge Primagaz. Primagaz er leveringsdygtig i den særlige LPG – Liquefied Petroleum Gas – på gasflasker i varierende størrelse. Du vil altid kunne finde en gasflaske i en størrelse og facon som matcher dine behov.

Når du vælger Primagaz som din leverandør af LPG kan du være sikker på at du får fuld valuta for pengene, i form af rettidig levering af de nøjagtige mængder LPG gas på gasflasker. Og du kan altid bestille ekstra gasflasker til hurtig leverance hos Primagaz hvis du står og er ved at løbe tør.

LPG gasflasker til private kunder fra Primagaz

Det er ikke udelukkende erhvervs virksomheder som kan få glæde af LPG på gasflasker. Også private forbrugere kan få brug for flaskegas i forbindelse med madlavning eller opvarmning.

Er du for eksempel i besiddelse af en gas grill giver det mening at bestille LPG flaskegas fra Primagaz så grillen kan blive fyret behørigt op. Hvis komfuret i sommerhuset ikke er tilsluttet gas nettet skal du også bruge flaskegas til at få gang i blussene. Og har du investeret i en terrasse varmer som kan holde temperaturen på din terrasse på et acceptabelt niveau når aftenerne bliver kølige skal du også bruge flaskegas til den.

Uanset dit formål er det en god idé at vælge LPG gas på gasflasker fra Primagaz. Når du køber LPG flaskegas fra Primagaz er du nemlig med til at støtte udviklingen af den bæredygtige produktion af BioLPG gas ved hjælp af biomasse anlæg.

Du kan læse mere om LPG og BioLPG, og bestille LPG gas på gasflasker hos Primagaz, via hjemmesiden www.primagaz.dk

Flere Nyheder