Hviid Boligadvokater hjælper dig trygt igennem din bolighandel

By | 11. januar 2017

Det er de færreste boligkøbere, som har tilstrækkelig med juridisk indsigt til selv at kunne overskue alle dokumenterne i forbindelse med en bolighandel. Derfor kan det stærkt anbefales at hyre en dygtig boligadvokat, hvis du står i en situation, hvor du skal købe bolig. Uanset om du er førstegangskøber eller har prøvet det før, så er det trygt og sikkert at have en professionel juridisk sparringspartner, som er 100 procent på din side, når du skal foretage en af de største investeringer i dit liv. Det vil være ærgerligt at vågne op og fortryde din bolighandel, når du for sent opdager fejl og mangler i huset, eller bliver opmærksom på andre problemer i forbindelse med dit huskøb. Det kan meget bedre betale sig at få en dygtig boligadvokat til at gennemgå dokumenterne og give dig en forsikring om, at alt er i orden, før du underskriver skødet.

Landsdækkende advokatfirma med faste, lave priser

På nettet finder du mange boligadvokater, og det kan muligvis virke lidt uoverskueligt, hvis du ikke har prøvet det før, men du kan eksempelvis sammenligne priser og ydelser på de forskellige boligadvokater. Hvis du gerne vil have en boligadvokat, som både er dygtig, erfaren og billig, og som samtidig er kendt i landsdækkende, så kan du med fordel vælge Hviid Boligadvokater. Boligadvokaterne hos Hviid Boligadvokater er højt specialiserede og kan dermed give dig den allerbedste juridiske rådgivning inden for bolighandel. Du betaler en fast pris – her er nemlig ingen skjulte gebyrer eller dyre ekstraregninger. På hjemmesiden fremgår det af prislisten, at det f.eks. koster 6.900 kr. inkl. moms at hyre en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af villa, lejlighed eller andel. Det er en meget lav og konkurrencedygtig pris sammenlignet med andre boligadvokater. Boligadvokaten foretager en juridisk kontrol af dokumenterne, skriver og tinglyser skøde samt foretager refusionsopgørelse. Det er altid en god ide at få indsat et advokatforbehold, så du kan trække dig fra handlen, hvis advokaten ikke kan godkende dokumenterne. På den måde beskytter du dig selv og undgår ekstra omkostninger.

Effektiv og fleksibel onlinerådgivning

Hos Hviid Boligadvokater foregår al rådgivning online via e-mail eller telefon, og al den tid du og boligadvokaten sparer ved ikke at skulle holde fysiske møder, bruger boligadvokaten i stedet på en grundig gennemgang af din sag. Det er også meget nemmere og mere fleksibelt for dig at svare på e-mails eller holde telefonmøder hjemme i sofaen, når det passer dig. Hvis du ønsker at få en uforpligtende og gratis samtale om, hvad Hviid Boligadvokater kan tilbyde dig, så kan du nemt udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, og så bliver du ringet op i løbet af 15 minutter på hverdage.