Om at overnatte i København

By | 27. februar 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I næste uge skal jeg igen til København med alt, hvad det indebærer af møder til sent om aftenen. Og selvom jeg elsker at besøge venner og familie, så er det bare ikke sådan en dag, jeg har lyst til at invitere mig selv. Jeg vil nemlig gerne på hovedet i seng, så snart det er muligt, hvis jeg kender mig selv ret.

Derfor har jeg fundet mig et dejligt hotel, som jeg bruger igen og igen, når det er nødvendigt. Og jeg synes egentlig, at tiden er kommet til at I skal ha’ det lille tip med på vejen. Hvem ved, hvornår en af jer får brug for en overnatning i Hovedstaden?

Mit foretrukne hotel er Zleep i København; god service, dejlige værelser, gode dyner og puder, fin morgenmad og ikke mindst en helt okay pris.

Du får meget for pengene

Den primære grund til, at jeg altid vender tilbage til Zleep er, at jeg føler, at jeg får meget for pengene. Et dobbeltværelse (for ja, sådan et lejer jeg som regel, selvom jeg er alene) koster omkring 700 kroner. For de penge får jeg en overnatning tæt på Hovedbanegården (ret essentielt når man rejser med tog), et stort værelse med en god seng (tro mig), mulighed for at drikke et glas vin eller en stor, kold fadøl, når dagen er slut og sidst men ikke mindst en fin morgenmadsbuffet.

Placeringen er ret vigtigt, fordi jeg kommer med toget fra provinsen og ikke orker at bruge lang tid på at komme til hotellet. Kommer du som turist til byen, så ligger hotellet desuden tæt på flere store attraktioner, fx Tivoli, Glyptoteket og Kødbyen. 

Så snart du træder udenfor døren, er du desuden en del af det pulserende liv på Vesterbro, og her finder du alt hvad hjertet måtte begære af lækker mad fra alle verdenshjørner, skønne shoppemuligheder og en dejlig atmosfære.