Pynt stuen op med pendler

By | 23. maj 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Mangler din spisestue eller din dagligstue det ekstra pift, som sender indretningen over the top og binder rummet sammen på den helt rigtige måde? Så skulle du prøve at indlemme smukke og stilfulde pendler som en del af møblementet.

Hvad er pendler?

Pendler er lamper, som hænger fra loftet. I modsætning til deciderede loftlamper behøver en pendel ikke at være fast monteret på et armatur, eller i en roset. Loftlamper sidder som oftest helt tæt på loftet – for en pendel er det, at den hænger frit i rummet, en del af charmen. En pendel er for rummets indretning, hvad et smykke eller et stilfuldt stykke accessorie er for din beklædning – en ekstra effekt, som fuldende indretningen. Du kan vælge at hænge en enkelt pendel over dit spisebord for at skabe et blødt og behageligt, ensartet lys over middagen. Tænk på PHs elegante pendler, som igennem fem årtier har hængt i mange danske hjem, og er blevet en sand design klassiker. Eller de smukke og finurlige pendler fra Flos, som er enkle og frække på én og samme tid. Pendler kan fungere som diskrete lyskilder i hjørnerne, eller de kan fremstå som små kunstværker i sig selv.

Hvor finder jeg billige pendler fra kendte designere?

Hos andlight.dk kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af smukke, stilfulde, elegante og eksklusive pendler fra etablerede brands – og det til noget lavere priser, end du vil kunne finde dem i fysiske butikker. Klik ind på andlight.dk, og se pendler og andre lamper fra for eksempel Bestlite, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, HAY Lamper, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Made By Hand, Marc Pascal, Marset, MENU, NYTA, Original BTC, Parachilna, Paulmann, Verner Panton, Yamagiwa og Zoolight.