Tænk grønt, når du skal renovere dit badeværelse

19 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

På et badeværelse kan du også implementere en grøn tilgang, hvis du skal i gang med at renovere. Der findes nemlig bæredygtige løsninger, som du kan drage nytte af, når du skal renovere dit badeværelse. Læs med i dette indlæg, hvor vi giver dig nogle bæredygtige råd og løsninger til badeværelsesprojektet.

 

image

 

 

1. Vandbesparende håndvask og toilet

Hvis du skal vælge et nyt toilet eller håndvask til dit badeværelse, så skal du overveje at finde nogle, der er vandbesparende. På denne måde kan du nemlig spare en del i din vandregning og hjælpe miljøet til at ikke bruge så meget vand i forbindelse med toiletbesøg. Her kan du f.eks. finde armatur, hvor der er sensor på, som selv regulerer hvor meget vand, der kommer ud ved brug af håndvasken. Det er med andre ord en berøringsfri vandhane, som også hjælper på hygiejnen ude på badeværelset. Du kan selv regulere, hvor længe vandet må løbe, før det stopper af sig selv. 

 

 

2. Re-emaljering af dit badekar

Du kan også tænke i de grønne baner, når det kommer til dit badekar eller håndvask. Hvis du har gamle, men pæne håndvaske eller et badekar, så kan du få det malet, i stedet for at investere i noget nyt. Det er en billigere løsning for dig, så du ikke skal bruge ekstra penge på installeringen af et nyt badekar eller håndvask. Herudover er det også mere miljøbevidst at beholde gammelt inventar, fremfor at købe noget nyt.

 

 

3. Spørg om hjælp

Midt i din renovering har du måske spørgsmål om, hvordan du gør noget rigtigt. I disse tilfælde er det bedst at bede om hjælp fra en ekspert, der kan give dig råd i forhold til miljøvenlige løsninger til dit badeværelse. Hvis du f.eks. ønsker at skifte til miljøvenlige materialer eller apparater i dit badeværelse, kan en indretningsarkitekt være en god person at henvende sig til.

Flere Nyheder