Uvildig rådgivning hos billig boligadvokat

07 januar 2021 Camilla Skøtt

Det er de færreste af os, der har lyst til at bruge penge uden at få noget for dem. Det gælder også, når du køber bolig og i særdeleshed, når du skal finde en boligadvokat.

Leder du efter en billig boligadvokat, kan du med fordel læse med her; der er nemlig én ting, du bør kigge efter, hvis du vil sikre dig en god pris og en høj service. Nemlig om boligadvokaten er certificeret BOLIGadvokat.

Men certificeret boligadvokat – hvad vil det sige?

Det betyder i al sin enkelthed, at boligadvokaten har gennemgået og løbende deltager i en række kurser, så vedkommende hele tiden er først med den nyeste viden indenfor bolighandel. Samtidig forpligter en certificeret boligadvokat sig til at overholde en række etiske regler i forbindelse med service, kvalitet og prissætning, ligesom en certificeret boligadvokat altid tilbyder et gratis og uforpligtende formøde.

Hvad hjælper boligadvokaten med?

En boligadvokat kan hjælpe dig med mange forskellige ting, men helt kort er det vedkommende primære opgave at føre dig trygt og sikkert i mål med din bolighandel. Det foregår ved, at boligadvokaten blandt andet gennemgår de mange papirer og oplysninger, der følger med i en bolighandel, ligesom han eller hun indhenter oplysninger hos kommunen i form af lokalplaner, servitutter og forureningsforhold.

Samtidig er boligadvokaten en god sparringspartner, når du skal forstå tilstandsrapporten, ligesom vedkommende ofte har et bredt netværk af andre eksperter, du kan søge rådgivning hos, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Helt grundlæggende får du altså det fulde overblik over den bolig, du er ved at købe, inden du køber den. På den måde sikrer du, at du ikke køber katten i sækken, og du minimerer risikoen for uforudsete udgifter efter overtagelsen. To vigtige elementer hvis budgettet skal passe, når først familien er flyttet ind i den nye bolig, der skal danne rammen om hjemmet de næste mange år.

Flere Nyheder