3D visualisering gør snakken meget nemmere!

By | 16. marts 2020

Kommunikationen er nøglen i, at alt kan lade sig gøre med at komme frem til den bedste løsning.

Der findes selvsagt mange forskellige måder at kommunikere på nu om dage, hvor der er begrænsninger i tid og rum og ikke mindst mangel på tonefald med videre, men det vil vi ikke snakke nærmere om i denne artikel, da vi hellere vil fokusere på, hvordan man lykkedes bedst med at blive enige om noget.

Langt de fleste mennesker kan nemlig godt blive enige om, at den bedste måde at kommunikere på er ved at tale direkte ansigt til ansigt, men for at dette skal give det bedste udbytte, så er man også nødt til at være enige om det fælles grundlag, man taler ud fra.

For det første afhænger det af, at man har ordene til dette, men alle mennesker er ikke altid lige gode til dette med ord, og nogle gange kan ens forståelsesgrundlag gå forbi hinanden, fordi man forestiller sig noget andet ud fra de ord, der bliver leveret, end hvad afsenderen tænker på.

Derfor er der også mennesker, der er bedre til at kommunikere visuelt, og det er da også her, man kan få afklaret, om man er på rette spor eller ej.

Men ofte bliver dette stadig noget, man kradser ned som nogle kruseduller i to dimensioner, og det er svært at omsætte til noget brugbart bagefter – og kan man nu også huske det efter noget tid?

Heldigvis er teknologien også med os her, for nu om dage kan man lave 3D visualisering, der er med til at gøre, at man lettere kan fremvise det, man tænker på i både højde, bredde og længde; dreje det rundt, give det farver og ikke mindst forandre det, så man sporer sig nærmere ind på hinanden.

Det kan være, det er noget, som flere firmaer burde begynde at implementere.