Behandling af hudlidelser med laser

30 juni 2022 Marie Pedersen

editorial

Lider du af hudlidelser som f.eks. psoriasis eller vorter? Eller døjer du måske med ar eller overfladiske, pigmenterede læsioner? Man kan behandle mange hudlidelser med laser, og det kan du læse mere om her.

Hvorfor vælge laserbehandling?

Med laserbehandling kan man opnå store resultater i forhold til både fjernelse af tatoveringer, minimering af ar, behandling af psoriasis eller vorter og meget mere. For mange mennesker er usikkerheden noget af det værste, de oplever ved at have en hudlidelse, eller noget andet ved deres hud, som generer dem. Er du generet af din hud, og vil du gerne undersøge mulighederne for, at få gjort noget permanent ved det?

Du kan evt. snakke med din læge, og høre om det ville være gavnligt for dig, at prøve at få laserbehandlinger. Ofte vil behandlingen foregå med en Deka Synchro QS4 eller lignende maskine, som giver maksimale resultater. 

Deka Synchro QS4

Hvem kan få laserbehandling?

Som udgangspunkt kan de fleste mennesker få laserbehandling. Det afhænger bl.a. af, hvilke udfordringer den enkelte person har. Udfordringen ved at bruge laser, er at det er forskelligt fra person til person, hvor hurtigt man vil kunne se en virkning. Her spiller faktorer som alder og hudtype en stor rolle. Ved fjernelse af tatoveringer er det også et spørgsmål om, hvor vidt der er brugt farve i tatoveringen.

Også hudens pigment kan spille en stor rolle, i forhold til om en behandling er succesfuld efter 2-3 behandlinger, over 5 behandlinger eller om der slet ikke forekommer nogen bedring. Har du f.eks. pigmentfejl i huden, spiller graden af pigmentfejl en stor rolle. Du kan dog uden problemer give det et forsøg, da laser har været brugt i en del år, og bivirkninger ses kun sjældent eller aldrig. Føler du dig usikker pga. din pigmentfejl, er det helt sikkert et forsøg værd at få laserbehandlinger.

Flere Nyheder