Brug af flere kabelbakker ved siden af hinanden

04 august 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kabelbakker er en praktisk løsning at bruge, så man både har ledninger samlet, der skal i samme retning, så de ikke strikker i alle mulige retninger, og så behøver man heller ikke i samme omfang have styr på, hvilken ledning man har med at gøre – det er i hvert fald noget nemmere at regne ud.

Man kan bruge disse bakker til tykke, tynde og mere eller mindre alle typer af kabler, men der vil nok findes nogle kabelbakker, som der ikke er plads til, at man kan have i sådan en kabelbakke.

Så må man enten skaffe en større kabelbakke eller finde på en anden løsning, men det giver ikke mening, hvis der er tale om et enkelt kabel, for så er der ikke den store fordel ved at bruge en kabelbakke, medmindre dette skulle være som ekstra beskyttelse, men det kan man få på mange andre måder.

kabelbakker

Der er behov for en kabelbakke mere

Af samme årsag kan man ende med, at man nogle gange har plads til mange kabler i den samme kabelbakke, mens der andre gange ikke er plads til så mange.

Det kan være lidt svært at se på øjemål, da det jo handler om, hvad det er for nogle kabler, som man har med at gøre.

Man skal dog ikke presse en kabelbakke for meget, så ledningerne presser mod hinanden, for det kan de ikke holde til.

Man kan både ende med at ødelægge bakken, men det kan også gå ud over ledningerne/kablerne, og det er bestemt ikke heldigt.

Så hvis der er behov for det, så må man anskaffe sig en kabelbakke mere, der kan flugte med den anden, som man allerede har, så man kan føre kablerne i den samme retning.

Disse bakker koster ikke særligt meget, så man kan uden problemer anskaffe sig en mere – eller endnu en.

Flere Nyheder