Det skal du have styr på til barnedåben

By | 27. august 2018

Der er selvfølgelig tusind ting, som du skal have styr på til din lille søn eller datters store dag. Det gør, at der er en række ting, som du nemt kan komme til at glemme at kigge på. Vi kommer ind på nogle af de ting, som forældre har det med at glemme til en barnedåb. Listen er lavet i samarbejde med webshoppen ctiparty.dk, der forhandler varer til fester, og som derfor netop får mange henvendelser fra folk, der skal nå at købe noget i sidste øjeblik. 

1. Bordkort

Hvis du har lavet en bordplan, skal du selvfølgelig også have nogle bordkort, så dine gæster har mulighed for at overholde den. Du kan finde utrolig mange forskellige slags bordkort, hvilket vil gøre det nemt for dig at finde de helt rigtige. 

2. Servietter

Det går ikke til en fin barnedåb, at gæsterne er nødt til at tørre sig om munden med køkkenrulle. Derfor er det vigtigt, at du husker at købe servietter til den store dag. Du behøver ikke at bruge tid på at folde dem til fantasifulde dyr, bare det at de er der, er vigtigt. 

3. Bordpynt

For at skabe et hyggeligt og festligt bord er det også vigtigt, at du køber noget bordpynt at komme på det. Det er med til at gøre, at du kan skabe den stemning, som du ønsker til barnedåben. Hvis det er en formel fest, kan bordpynten være med til at understrege det. Hvis det er en uformel fest, kan bordpynten netop signalere det. 

4. Figur til kagen

Lige som til en bryllupskage kan du finde figurer, som du kan sætte på kagen til en barnedåb. Det er med til at gøre kagen ekstra sød at se på. Du kan finde et væld af forskellige figurer og dermed nemt finde den, der passer til din fest.