Du skal ikke altid udsmykke dit armbånd for meget

04 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Man kan anskaffe sig et ret så anonymt armbånd, som man har på i løbet af en hverdag, og som man så tager af igen, når man går i seng.

Og så kan man have den slags armbånd, som der har meget vedhæng på sig og som næsten smyger sig ned langs håndleddet på en, fordi det med vilje er for stort til en; og det er oftest den slags, som man tager på for at skeje sig ud til fester for at have det ekstra sjovt og pynte sig op.

Nogle mennesker kan også lide at have dyre armbånde på til vigtige anledninger såsom middage og premiereaftener med rød løber, og de armbånd er som regel pakket væk i stor beskyttelse, når man ikke bruger dem.

Og de her typer af armbånd skal man ikke bytte rundt på; og så kan man også komme til at gøre for meget ud af det, så det kun er sjovt i ens egne øjne – til en vis grænse.

Hold dine armbånd på den gyldne grænse

Nogle mennesker kan jo lide at lave deres armbånd fra bunden selv, eller også køber de et enkelt eller mange samme sted, som de sammensætter, så det bliver et meget personligt armbånd, man ender med at få.

Men det kan være svært at stoppe igen med at pynte det op og give det mange vedhæng.

Til sidst kan huden ikke ånde, fordi der er så meget pynt på det, og noget af det kan man måske ikke tåle, men man har ikke givet ens krop en chance for at reagere på det.

Man rasler og larmer, når man går, man får vedhænget i klemme i ens tøj og river det i stykker, og det bliver næsten en større omgang at tage af, når man bare skal i bad eller sove.

Man skal kende begrænsninger på sådan noget.

Flere Nyheder