En byggerådgiver kan hjælpe dig med at gøre din bolig mere værd

05 April 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Står du over for at skulle sælge din bolig, vil du sikkert gerne have så mange penge for den som muligt. Vil du hæve værdien på boligen, kan det være en fordel, at du udbedrer den, så den fremstår mere præsentabel, og der er mindre arbejde for en eventuel køber at gå i gang med.

Men hvad kan det lige betale sig for dig, at du går i gang med at udbedre? Og hvad er det bedre, at du bare lader være, så køberen selv kan ordne det? Det kan være svært for dig at vide, hvis du ikke ved så meget om boliger. Der kan det være rart for dig at tale med en byggerådgiver. Vedkommende har godt styr på, hvad det kan betale for dig at udbedre, så du hæver værdien på din bolig. 

Leder du efter en byggerådgiver i Køge, kan du for eksempel se nærmere på firmaet bygningsraadgiveren.dk. Det er et firma med stor erfaring på området, der virkelig har styr på, hvor meget forskellige projekter koster, og hvad der er med til at gøre, at en bolig bliver mere værd. Se mere her

byggerådgiver køge

Få ordnet de små ting 

Hos bygningsraadgiveren.dk er det deres erfaring, at det oftest bedst kan betale sig, at du ordner de små ting. Skønhedspletterne, der egentlig ikke har særlig stor betydning for brugen af boligen, men som alligevel falder en mulig køber i øjnene, når de er ude at se på boligen. 

Mange skønhedspletter betyder jo, at der er mange mindre projekter, som en kommende køber skal i gang med. Det er derfor en god ide, at du får udskiftet den knækkede flise, får malet listen, hvor børnene har tegnet med tusch og alle de andre små detaljer, som du har lært at leve med, og som du måske slet ikke ser længere. 

More articles