Find centralt beliggende tandlæge i Aarhus

21 september 2021 Astrid Pedersen

Er du netop flyttet til Aarhus, som også er kendt under navnet Smilets By? Så er du sikkert selv interesseret i at bevare dit eget smil smukt og intakt. Og til dette formål kan du med fordel vælge TandlægeCenteret Clemens Torv.

Hvem er TandlægeCenteret Clemens Torv?

TandlægeCenteret Clemens Torv er din tandlæge i Aarhus. Med central beliggenhed på Clemens Torv er den hyggelige og veludrustede klinik nem at komme til uanset om du er med bus, i bil, til fods eller på cykel. Der er gode adgangsforhold i klinikken som ligger tæt på alt. Og du kan være sikker på at få den bedste og mest professionelle tandbehandling hos TandlægeCenteret Clemens Torv.

Når du træder ind i klinikken vil du blive budt velkommen af dygtige og erfarne personaler i form af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere som står klar til at undersøge og behandle dine tænder og dit tandkød.

Uanset om du blot besøger klinikken i anledning af dit årlige eller halv årlige tand eftersyn, eller om du skal have udført mere omfattende behandling, kan du roligt regne med en på én og samme tid professionel og personlig service. TandlægeCenteret Clemens Torv udfører alle standard tandbehandlinger som for eksempel parodontose behandling, rodbehandling, fyldninger og montering af kunstige tandkroner.

Behandling af patienter med tandlægeskræk hos TandlægeCenteret Clemens Torv

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv behandles klienter i alle aldre. Og de kompetente medarbejdere i klinikken har særligt speciale inden for håndtering af patienter som lider af tandlægeskræk.

Hvis du er plaget af denne angst lidelse skal du således blot gøre opmærksom herpå i forbindelse med booking. Så vil der blive sat ekstra tid af til din konsultation. Og så kan du selv styre tempoet, samt få de pauser du har brug for.

Du kan booke tid til tandbehandling hos TandlægeCenteret Clemens Torv via klinikkens hjemmeside på clemenstand.dk

Flere Nyheder