Find dit lokale autoværksted i Viborg

18 marts 2021 Astrid Pedersen

Ejer du en eller flere biler, bør du finde et lokalt autoværksted, som kan forestå service og reparation af disse.

Find den bedste mekaniker i Viborg

Er du bosat på Viborg egnen giver det således mening af finde en mekaniker med eget autoværksted i Viborg eller omegn. På Hjulmagervej centralt placeret i Viborg finder du Steffenauer Auto – et hyggeligt og vel udstyret værksted befolket af dygtige og engagerede mekanikere, service teknikere, lærlinge og elever.

I det rummelige værksted finder du alt det nyeste og mest moderne udstyr til test, fejlfinding og reparation af biler, lige som du får den bedste betjening i forbindelse med service tjek.

Når du vælger Steffenauer Auto som din automekaniker i Viborg kan du således være helt sikker på at din bil – eller dine biler – er i de tryggeste og mest professionelle hænder. Steffenauer Auto har mange år på bagen inden for autoriseret branchen og betjener den dag i dag hundredvis af glade og tilfredse kunder fra Viborg og omegn.

Hvorfor skal jeg vælge Steffenauer Auto som min mekaniker i Viborg?

Steffenauer Auto tilbyder alle de mest almindelige service og reparations ydelser så som for eksempel reparation af stenslag, udretning af buler, 4 hjuls tjek, udbedring af forsikrings skader og meget mere.

Hvis du ønsker at være fast kunde hos Steffenauer Auto kan du via en service aftale få rabat på en del ydelser, blandt andet skift fra sommer til vinter dæk og omvendt. Du får også adgang til værkstedets eget dæk hotel hvor de dæk som ikke er i brug kan opbevares. Så slipper du for at dine sommer eller vinter dæk ligger og fylder i garagen eller på loftet derhjemme.

Du kan altid kontakte Morten Steffenauer fra Steffenauer Auto og få en uforpligtende snak om din bils behov for service. Klik ind på steffenauerauto.dk og læs videre.

Flere Nyheder