Gør dit hjem smukkere med nyslebne gulve – kontakt en gulvsliber på Gulvkanonen.dk

26 October 2017 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du en gang er trådt ind i et hjem med smukke, velplejede og ensartede plankegulve og tænkt, at det måtte være noget helt særligt træværk, der var gået til at lave sådan et gulv, så tager du sandsynligvis fejl. Hele forskellen på, hvorvidt et trægulv fremstår lækkert og levende eller gråt og trist, ligger i den behandling, det har fået, og den pleje, det modtager på jævnlig basis. Selv det flotteste gulv af skibsplanker i højeste kvalitet kan komme til at ligne noget, der er klar til at blive kørt på lossepladsen, hvis det er blevet negligeret gennem en årrække. Og selv det mest skrammede, plettede og falmede trægulv kan få nyt liv igen og bevare dette i meget lang tid, hvis blot det får en grundig slibning og en passende efterbehandling.

Hvordan skal jeg behandle mine trægulve?

Det kan godt være svært at vurdere, om dit trægulv skal høvles eller slibes – og når det kommer til efterbehandling, er der flere forskellige muligheder at vælge imellem, her i blandt lak, maling, sæbe, olie og lud. For lægmand kan det godt være svært selv at vurdere, hvilken type behandling, der passer til netop dine gulve. Og derfor bør du alliere dig med en fagmand – for eksempel en erfaren gulvsliber – fra det øjeblik, du beslutter, at nu skal samtlige gulve i din bolig have en ordentlig overhaling.

Hvem kan hjælpe mig med at slibe mine gulve?

Du kan for eksempel gå ind på Gulvkanonen.dk og læse mere om selve proceduren. Gulvkanonen.dk har mange års erfaring med slibning og behandling af gulve, og her vil en professionel gulvsliber kunne vurdere dit gulv og lægge en plan for dets behandling, som tager udgangspunkt i gulvets generelle beskaffenhed, og præcis hvor megen tid, du ønsker at bruge på pleje og vedligeholdelse.

 

More articles