Her kan du tilmelde dig mindfulness i København

29 oktober 2021 Silje Hansen

advertorial

I en stressende hverdag med et stort pres på arbejdspladsen har mindfulness vundet sin plads. Der er mange privat der dyrker mindfulness med stor succes. Det er kommet til i takt med at stress er blevet en folkesygdom i Danmark. Der er flere og flere der bliver ramt af stress, da virksomhederne forventer mere af en samtidig med at der er travlt med privatlivet. 

Stress skal tages alvorligt. Når det først rammer kroppen for alvor, kan det give så store konsekvenser, at du har svært ved at komme tilbage til arbejdsmarkedet igen. Det kan ramme i så slem en grad, at det også påvirker din hverdag, din livskvalitet og den hverdag som du kender bedst. Der er det vigtigt at du investere i dit eget helbred.

Det er noget virksomhederne har fået øjnene op for, hvorfor de gør en indsats ved at tilbyde erhvervspsykologisk mindfulness.

Hvad er erhvervspsykologisk mindfulness?

Erhvervspsykologisk mindfulness er blevet en stor succes hos både mellemstore og store virksomheder. Det er et effektivt værktøj, fordi det kan skubbe grænserne for, hvad du kan stille op med din professionelle karriere. Det er derfor noget der i stor grad kommer til at gavne virksomheden, da man får produktive og effektive medarbejdere, men det giver også medarbejderne en fordel, da man får dem flyttet hen, hvor de gerne vil være.

Forskningen viser nemlig, at mindfulness skaber en ro og en følelse af at kunne mærke sig selv og sin krop igen. Det gør at man kan have sig selv med i processen, hvilket giver en bedre koncentration, fokus og nærvær som er nødvendigt for at være effektiv og produktiv.

Find den bedste fagperson til erhvervspsykologisk mindfulness i København?

Hvis du ønsker at styrke din virksomhed med mindfulness, kan du med fordel tage kontakt til madsautrup.dk som tilbyder mindfulness i København til alle typer af virksomheder.

Flere Nyheder