Komplet guide til at købe en gagball – det ultimative BDSM legetøj

By | 25. maj 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du træt af vanilla sex – men er du samtidig i tvivl om, hvordan du kan bruge voksen legetøj og erotiske hjælpemidler til at sætte lidt ekstra kulør på dit sexliv? Så er der altid mulighed for, at du kan søge råd på en sex blog. Du kan for eksempel besøge Love Buddy, hvor ærlige og erfarne skribenter skriver sobert og åbenhjertigt om deres erfaringer med diverse sexlegetøj.

Artiklerne på lovebuddy.dk taler rent ud af posen om alt fra klitorisstimulatorer til kneppemaskiner, fra vibratorer til vaginal fisting, fra glidecreme til gag balls. Samtlige skriv og anmeldelser er baseret på grundig research – og du kan være sikker på, at de produktbedømmelser, du finder, er up to date. Således kan du eksempelvis allerede nu finde en oversigt over de bedste vibratorer til kvinder, som er på markedet i 2018. Og ud over top ti lister med tilhørende produktbeskrivelser og specifikationer, kan du samtidig finde vejledninger til såvel indkøb af voksen legetøj som til udførelse af forskellige former for alternativ sex.

FIND KOMPLET GUIDE TIL AT KØBE EN GAGBALL PÅ LOVEBUDDY.DK

Hvis du for eksempel går og leger med tanken om at eksperimentere med BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme), er rekvisitter som håndjern, blindfolds, diverse klemmer samt selvfølgelig ball gags ikke til at komme udenom. Med en ball gag forhindrer du effektivt din slave eller din tøs i at ytre sig verbalt under seancen, og underkastelsen er total. Når man har en ball gag spændt fast i munden, oplever man magtesløsheden i form af en kvælningsagtig fornemmelse, og det får adrenalinet til at pumpe rundt i kroppen – rasende ophidsende! Der findes mange forskellige former for gag balls. Ud over den klassiske kugle, som er monteret på en læder rem, kan du få mere eksotiske varianter som Dildo gag og Spider gag. Læs mere, og find en komplet guide til at købe en gagball på lovebuddy.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *