Lån hurtigt, når man bare ikke kan vente

By | 13. februar 2020

Det er egentlig mærkeligt, at når man søger om et lån i ens lokale bank, så forestiller de sig altid, at det er med henblik på et lån, man skal bruge i stort regi og som skal bruges til noget specifikt, der måske ligger langt ude i fremtiden. Et eksempel kunne være som et huslån.

Men langt de fleste mennesker oplever, at de skal bruge et større eller mindre pengebeløb her og nu, fordi der er sket noget, som man ikke havde set som ren force majeure, der gør, at man har svært ved at få enderne til at mødes i en given periode, som kan være en måned.

Der kommer en ekstra regning, en udgift bliver større end ventet, eller der sker simpelthen noget i ens økonomiske situation, som man gerne hurtigst muligt vil have rettet op på og have ud af verden – så man kan lappe det hul og komme videre.

Og man ved, at hvis man får det lån med det samme, så man kan få betalt det givne med det samme, så kan man sagtens betale tilbage på det lån plus renter.

Problemet er bare, at sådan en godkendelsesproces hos ens bank kan tage lang tid, hvor man skal vurderes med ens kredit, hvad har man af indtægter, er der nogle værdier, og har man en opsparing – hvilket man netop ikke har sidstnævnte af, for ellers ville man ikke søge om et lån!

Derfor bliver man helt grå i hovedet af den slags bureaukrati, hvor man venter på at bliver godkendt; der kommer rykkere på ens regninger, og langsomt med sikkert er ens udgifter blevet værre end ventet.

Og så bliver man ikke godkendt.

Lån penge i dag” var jo ellers det, man havde håbet på, for det ville flugte perfekt med ens egen plan.

Lån hurtigt” ville have været den rette løsning, så man er nødt til at søge sig videre for at få de penge på anden vis med et lån andre steder – som man så egentlig burde have valgt som første løsning!