Panasonic varmepumpe – For dit helbred og velbefindende

08 december 2021 Athene Eriksen

advertorial

Varmepumper Panasonic – Så du har det godt 

Har din varmepumpe set bedre dage og begynder kulden at trænge sig på, i det lille hjem? Så er det nok på tide med en udskiftning. Panasonic’s moderne varmepumper er et af de førende produkter på markedet, når det kommer til både kvalitet og forbrugsbesparelser. Og er det ikke præcist dét, vi alle ønsker os, når vi skal til at investere i nye installationer til vores hjem? 

Hvilken type af varmepumpe skal jeg vælge? 

Der er flere forskellige ting som du med fordel kan kigge efter, når du tænker på at få installeret en ny varmepumpe. Den første er måske SCOP-værdien. Dette siger noget om hvor meget varme som pumpen producerer årligt, pr. kWh strøm denne bruger. Men dette er ikke det eneste som du bør holde øje med. Det handler nemlig ikke blot om mest varme pr. kWh, men også om prisen på apparaturet, installeringen og de fremtidige udsigter, til at spare på dit el- og varmeforbrug. 

image

Hvilke andre aspekter har indflydelse? 

For at få et præcist overblik, over hvad du investerer og hvad du sparer, kan du eventuelt foretage et lille regnestykke som dette. 
Hvis du dividerer prisen på maskineri + installering, med den forventede forbrugsbesparelse på sigt, når du frem til et håndterbart resultat, som du derfra vil kunne tage videre stilling til. 

Også T-Cap funktionen er essentiel, da denne giver et praj om hvor langt temperaturerne kan dale, før at det begynder at have en effekt på din varmepumpe. Ingen har lyst til at sidde i overtøj i stuen hele vinteren, så hvis du kan mærke at forandringen banker på døren, så tag telefonen og kontakt din foretrukne installatør. 

Få mere viden og information, omkring dine nye varmepumper Panasonic. Dine erfarne fagmænd står klar til at hjælpe dig igennem.

Flere Nyheder