Presser du den for meget med din kasket?

05 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du er efterhånden blevet genkendelig med den kasket, at det er svært at forestille dig den uden.

Når folk skal beskrive dig, så kommer den kasket altid med i billedet, og folk har accepteret, at du har den på stort set hele tiden, så nogle mennesker kan faktisk ikke huske, hvad farve hår du har.

Du har købt den her kasket blandt mange kasketter for mange år siden, og det var egentlig ikke fordi, du havde planer om, at du skulle gå hen at blive synonym med den kasket, men det skete bare langsomt med tiden, og det har du det faktisk fint med, for du kan godt lide den lille opmærksomhed, som der følger med det.

Du har også givet tips til andre om, hvordan man skal gøre med kasketter, bære dem, holde dem ved lige og meget andet, for du er klart den erfarne med den slags.

kasket

Det er ved at være tid til at gøre noget ved den kasket

Men kasketten er også nået dertil, hvor den ikke kan friskes op længere, og der hænger en kronisk hørm ved den, så den er parat til at blive smidt ud, for den er også derhenne, hvor stoffet er ved at gå op i sig selv.

Du har lavet en masse fiduser ved den, så den nogenlunde kan holdes sammen, men du ved også, at det er en stakket frist.

Du er ikke meget for at få en ny kasket, men det skal ske, for du kan ikke forestille dig ikke at have en kasket på, men den model, du har nu, laver man ikke mere.

Men det er måske netop en god anledning til, at du finder ud af at finde dig en anden kasket, der passer til den måde, som du lever dit liv på nu, for tøjstilen skal også udvikle sig med en.

More articles