Salg af dødsbo gør det nemt for dig rydde op efter en afdød

By | 7. februar 2019

Har du mistet en nær ven eller et familiemedlem, og står du med opgaven med at rydde deres hjem op efter dem, kan det være, at du rigtig magter at skulle rydde hele deres hjem. Måske er der nogle få ting, som du andre er interesserede i, men derudover er der ikke så meget, som I gerne vil have. I det tilfælde kan det være en god ide for dig, at du overvejer salg af dødsbo. I det tilfælde får du et eller flere marskandiserfirmaer til at give et tilbud på, hvad det vil koste, at du får dem til at rydde hjemmet. Marskandiserne tager selvfølgelig det med, som de mener, at de kan sælge videre, mens de sørger for at skaffe resten af vejen på behørig vis. 

Det kan virke kynisk at sælge din ven eller dit familiemedlems ejendele, men hvis du ikke selv har brug for dem, kan det være den smarteste løsning. Det kan for eksempel være med til at give lidt ekstra penge til at betale for begravelsen, der jo godt kan være dyr. 

Der findes en række firmaer, der kan give et bud på et dødsbo og efterfølgende rydde det, hvis du accepterer deres bud. Et af dem, som du bør overveje, hvis du leder efter et firma i Københavnsområdet, er Marskandiseren i Store Kongensgade. De har ryddet dødsboer siden 1970’erne og har derfor stor erfaring med, hvordan den slags skal håndteres på en professionel måde. 

Når du skal have ryddet et dødsbo, er du altid meget velkommen til at fjerne personlige ejendele og møbler eller genstande, som du gerne selv vil beholde. Det skal dog selvfølgelig ske, inden du får et tilbud på opgaven, da marskandiseren jo tager udgangspunkt i det, der er i boligen. Hvis du vil tage ting efterfølgende, skal du altså aftale det med marskandiseren.