Skandinavisk design til dit hjem

21 February 2023 Maria Laugesen

Den nordiske indretningsstil er populær over hele verden for sit lyse, minimalistiske og hyggelige look. Derfor er det heller ikke overraskende, at vi danskere ofte tyr til netop skandinavisk design, når vi skal indrette vores hjem. Og her er Broste Copenhagen et rigtig godt sted at søge hen.

Boliginteriør fra Danmark

Broste Copenhagen er et dansk brand, der siden 1955 har arbejdet med skandinavisk design inden for interiør, møbler og nipsgenstande. De har en smuk rød tråd af nordisk design, godt håndværk og høj kvalitet gennem alle deres kollektioner. Med tiden har de fulgt udviklingen i moden og de tendenser, der rør sig inden for boligindretning. Derfor ser du nyskabende og spændende kollektioner, men uden at de går på kompromis med deres stil og kerne.

Den skandinaviske stil ses tydeligt i deres produkter, som bærer præg af moderne design med klassisk vitalitet, lyse og jordfarvede nuancer, rene linjer og ikke mindst den altid høje kvalitet.

Broste

Alt til dit hjem

Blandt produkterne hos Broste Copenhagen finder du i sandhed alt til hjemmet. Deres kollektioner byder nemlig på alt fra større møbler som sofaborde, stole og lignende til små nipsgenstande som vaser, krukker og lysestager. De byder også på skønne tekstiler som puder, tæpper og plaider. Og så finder du både produkter til indendørs og til udendørs brug.

Deres udsøgte indretningsløsninger vil få dit hjem til at se smukt og indbydende ud. De varme, neutrale farvenuancer gør det nemt at kombinere forskellige elementer med hinanden på kryds og tværs, da de supplerer hinanden utrolig godt. De er dog også nemme at bringe ind i hjemmet sammen med dine eksisterende møbler.

Gå på opdagelse i det smukke interiør fra Broste Copenhagen hos ByDahlLiving, som tilbyder et stort sortiment fra det etablerede og anerkendte brand. Her kan du med sikkerhed finde nogle favoritter til hjemmet.

More articles