Sådan kommer du hurtigst af med rygningen

By | 13. marts 2017
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Rygestop er en meget svær disciplin, og mange opnår desværre ikke et rygestop gang på gang. Det er faktisk blevet meget nemmere at stoppe med at ryge, fordi der er kommet et nyt og effektivt produkt på markedet i Danmark

Ja, du har sikkert prøvet andre “effektive” produkter, men fælles for dem alle er, at de ikke har virket optimalt, hvis de overhovedet havde virket. Derfor læser du denne tekst i håb om at lære noget nyt. Lad os springe direkte ud i det: Du skal begynde at ryge for at stoppe med at ryge.

Nå, det lyder da godt nok mærkeligt, tænker du sikkert. Det gør det egentlig også, men så galt er det heller ikke. Det eneste du skal gøre er at skifte dine almindelige cigaretter ud med alternative cigaretter. Disse alternative cigaretter er elektroniske cigaretter fra det danske Club iSmoke.

 

Derfor skal du skifte til elektroniske cigaretter og ikke andre alternativer eller rygestopsprodukter

Lad os tage et kig på følgende fakta om almindelige cigaretter og elektroniske cigaretter fra iSmoke:

Almindelige cigaretter: 4.000 forskellige slags giftige stoffer indtages i forbindelse med rygning

Elektroniske cigaretter (iSmoke): 0 forskellige slags giftige stoffer indtages i forbindelse med rygning

Disse fakta burde alene være en god grund til at skifte til iSmokes produkter, men hvis dette ikke er overbevisende nok, så burde vi måske fortælle dig følgende: Du kan spare 10.000 kr. til 20.000 kr. om året ved at ryge iSmoke frem for almindelige cigaretter. Her er prisen på iSmokes produkter allerede indregnet. Dette betyder faktisk, at hvis du stopper med at ryge helt, så vil din besparelse være endnu højere.

Kender du noget til investering, så kan disse potentielt mange penge blive til endnu flere penge, hvis de bliver brugt på investeringer.

 

Derfor skal du vælge iSmokes elektroniske cigaretter frem for andre elektroniske cigaretter

Det er absolut ikke nogen hemmelighed, at der findes så mange forskellige elektroniske cigaretter i mange forskellige slags modeller. Spørgsmålet er altid: Hvor skal jeg købe mine elektroniske cigaretter og hvilket mærke skal det være. Grunden til at danske Club iSmoke (https://clubismoke.dk/) vælges, er fordi deres produkter er testet af mange danskere gennem årene. Hvad hvis du blev fortalt, at deres produkter hjælper hele 80% af brugerne med at komme af med rygningen – enten helt eller delvist. Det er et meget højt tal, fordi kvaliteten er produkterne er helt i top. Derudover har produkterne alle nødvendige godkendelser og certificeringer – de har endda sendt dem ind til sikkerhedsstyrelsen.