3 tips om din ecig

By | 5. juni 2018

En elektronisk cigaret er ved at vinde så godt fodfæste hos alt fra feinschmeckerne, hipsterne til de almindelige nydere af dampning, at der foreskrives forskellige forslag og råd til, hvordan man behandler sin e-cigaret bedst.

Vi vil her komme med tre konkrete råd til, hvordan du håndterer din e-cigaret bedst, så den holder i længst tid og leverer den bedste dampende oplevelse. Disse råd er beskåret for rygter og myter og indeholder udelukkende sandfærdig viden. 

En e-cigaret kræver nemlig lidt mere kærlig behandling, end en almindelig smøg gør, men førstnævnte er så også meget sundere og mere økonomisk for dig i længden.

Som et udmærket tip kan vi fortælle, at man som begynder nok tror, at man skal proppe ens væskebeholder i ens e-cigaret med så meget e-væske, som man kan fylde den op med, for det føles intuitivt at gøre, men det er slet ikke en god idé.

Den skal hverken være for fyldt eller for lidt påfyldt. Enten kan man komme til at ødelægge ens kære e-cigaret, eller man kan komme til at oversvømme den, så man får e-væsken i munden. Ingen af delene er at foretrække.

Det næsten råd giver måske sig selv, men det kan være værd at understrege: Rengør din batteriindgang på din e-cigaret. Rensgør den jævnligt med for eksempel en vatpind, så du kan bevare kvaliteten af din e-cigaret i længere tid.

Som det afsluttende råd vil vi fortælle, hvordan du bedst sørger for at opbevare din e-cigaret, så du kan få bedst udbytte af den.

Du skal huske at holde den oprejst. Så skal du sørge for, at den ikke bliver våd eller ender i andre slags væsker. Desuden er det ikke godt for den at have den således, at den bliver udsat for direkte sollys i længere tid. Den naturlige forlængelse af dette er at sige, at du heller ikke skal udsætte den alt for høje temperaturer.

Vi håber, du har fundet disse tips brugbare.