Få styr på din rekruttering med hjælp fra professionelt rekrutteringsbureau

By | 3. august 2018

Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere i din virksomhed er altid en spændende proces – men ikke nødvendigvis en nem én af slagsen. Du skal regne med, at der skal sættes megen tid af til de indledende øvelser – for eksempel udfærdigelse af en stillingsbeskrivelse til jobopslaget, sortering af ansøgere ud fra deres skriftlige ansøgninger og cv’er, og selvfølgelig afholdelse af op til flere samtalerunder, førend du har fundet den helt rigtige kandidat til stillingen. Dette lyder måske ikke af så meget, men hvis du regner de timer sammen, som skal sætte af, vil det hurtigt stå klart, at det bedst kan betale sig at få hjælpe fra et professionelt rekrutteringsbureau.

Få professionel assistance til rekruttering og ansættelse

En professionel rekrutterings konsulent vil ikke alene kunne hjælpe dig, når der skal afholdes samtaler med udvalgte ansøgere. Din rekrutterings konsulent kan, alt efter dine ønsker eller behov, være med i hele forløbet, lige fra afdækning af virksomhedens behov til onboarding af de nye medarbejdere. En dygtig konsulent fra et rekrutteringsbureau vil have erfaring med alle trin i processen, og vil kunne hjælpe dig med såvel udfærdigelse af en rammende og præcis stillingsbeskrivelse samt et jobopslag, som helt sikkert vil ramme målgruppen, som udvælgelse af de bedst egnede og mest kompetente kandidater til stillingen på baggrund af gennemlæsning af ansøgninger og CV’er. Og sluttelig kan dit rekrutteringsbureau også assistere, når onboarding- og indkørings forløbet skal planlægges.

Du bestemmer helt selv, i hvor høj grad din virksomhed vil gøre brug af rekrutterings konsulenten – skal vedkommende varetage hele processen, eller skal han eller hun primært fungere som sparring partner? Vil du selv være med til at læse ansøgninger igennem, eller ønsker du at outsource denne del af rekrutterings- og ansættelses forløbet til dit rekrutteringsbureau? Og skal der være professionelle tests involveret? Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan et professionelt rekrutteringsbureau kan hjælpe dig og din virksomhed, kan du læse meget mere om emnet på https://www.dedikation.dk/