Kvalitets onsite og offsite SEO hos Klikko

29 november 2016 Astrid Pedersen

Som indehaver af en webshop, blog eller en anden form for website, som er afhængig af besøgende for at kunne tjene penge ind (for eksempel ved annoncering, salg eller lead generering) har du sikkert gjort dig dine tanker om, hvordan din digitale tilstedeværelse skal markedsføres. Du er sikker stødt på begreber som SEM og SEO, men ikke været helt klar over, præcis hvad de indebar, og hvad de kan gøre for dig og din indtjening.

 

SEO – søgemaskineoptimering – er et af de helt store hotte emner inden for digtial online markedsføring. Konkurrencen er intensiv, når det gælder de gode placeringer hos søgemaskinerne. Da det primært er gennem søgninger hos for eksempel Google, Bing eller Yahoo, potentielle kunder finder frem til den vare, de ønsker at købe eller den serviceydelse, de ønsker at benytte sig af, er det vigtigt at ligge højt placeret i søgeresultaterne. Til dette formål er SEO et effektivt værktøj.

 

Hos https://www.klikko.dk/ får du både onsite og offsite SEO. Onsite SEO foregår på selve din website og handler om optimering af indhold og struktur. På indholdssiden kan onsite SEo for eksempel være udfærdigelse af tekster, som er søgemaskinevenlige for visse keywords, du ønsker at blive fundet på, og indsættelse af de rette indholdselementer samt tagging af alt. Strukturmæssigt handler onsite SEO om opbygning af en sidestruktur, som giver mening i forhold til Googles crawlers. Offsite SEO handler om backlinking fra blogs i et stort blognetværk, som består af lutter danske sider med en høj domæne rating. På disse sider er al indhold leveret af skribenter med et meget højt niveau af skrivefærdigheder, som løbende kvalitetstjekkes. Du er således sikret links fra indhold af høj standard og med et minimum af duplicate content. Samtidig vil Google ikke straffe dig for at benytte links fra indhold genereret af maskiner – og Google kan sagtens se forskel.

 

 

Kontakt Klikko for tilbud på kvalitets SEO og få en uforpligtende samtale med en konsulent. Uanset om du ønsker udelukkende at benytte blognetværket eller om du også gerne vil have rådgivning og vejledning til opbygning af og indhold på din website eller din webshop, er Klikke stedet hvor du finder SEO til netop dine behov. Det anbefales dog at benytte begge typer SEO, da de fungerer optimalt i samspil med hverandre. Klikko monitorerer dine resultater og kan løbende optimere på såvel onsite som offsite SEO, så du kan bibeholde din placering på Google og de andre søgemaskiner.

Flere Nyheder