Med et akustikloft kan du forbedre indeklimaet i ethvert rum

18 maj 2022 Kamilla Sonne

editorial

Der er mange ting, der spiller ind på indeklima. Men det er utroligt afgørende, at man har øje på alle disse ting, da et godt indeklima er vitalt for både produktivitet og velvære.

En af de ting, der ofte bliver overset, er lydniveauet. Støj er en af de mest forstyrrende faktorer, både når man skal slappe af derhjemme, og når man skal fordybe sig i noget på arbejdet.

Det behøver ikke være en særligt høj lyd – men hvis akustikken er dårlig, og lyden runger i lokalet, så kan det hurtigt komme til at virke som en masse støj.
Derfor kan et akustikloft være en rigtig god investering, i hjemmet såvel som på arbejdspladsen.

akustikloft

Et akustikloft i hjemmet giver mere ro

Der kan være flere årsager til, at akustikken i ens bolig ikke er særligt god. Fx hvis man har mange bare flader som lofter og vægge, og der samtidig er højt til loftet.

Et akustikloft kan være med til at forbedre akustikken, så lyden bliver absorberet. På den måde runger det mindre, når man taler, eller hvis børnene græder eller skriger.

På den måde handler et akustikloft ikke altid kun om at dæmpe lyden, men også at gøre den mere behagelig for ørerne.

En investering i produktiviteten på kontoret

Over de seneste år er åbne kontorlandskaber blevet utroligt populære i mange forskellige slags virksomheder. Det giver de fordele, at man sparer plads, ligesom der er rig mulighed for samtale og samarbejde.

Men disse fordele kommer også med en stor ulempe: Larmen. Her kan et akustikloft virkelig gøre en forskel, da det hjælper med at dæmpe lyden.

Særligt på kontorer er akustikloft oplagt, da man ikke kan dæmpe lydene med tekstil som fx gulvtæpper og gardiner, på samme måde som mange gør i deres private bolig.

Du kan læse mere om alle fordelene ved et akustik loft og bestille dit i dag på https://www.dkakustik.dk/.

Flere Nyheder