Slip for en del af arbejdsbyrden ved at lade andre stå for rekruttering

By | 20. februar 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er rigtig meget arbejde forbundet med at skulle hyre nye folk i virksomheden. Samtidig skal I alle sammen passe jeres nuværende arbejde tilfredsstillende. Det kan derfor være noget af en ekstra arbejdsbyrde at få, når I skal til at ansætte nye folk – også selvom det i det lange løb selvfølgelig kommer til at aflaste jer. For at gøre arbejdsbyrden mindre kan I samarbejde med et rekrutteringsfirma. Det kan være med til at gøre, at I ikke skal lave særlig meget ekstra arbejde i forbindelse med at finde frem til de nye medarbejdere. 

Rekrutteringfirmaet har selvfølgelig brug for at vide, hvad det er, I leder efter. Det gælder både i forhold til, hvilken personlighed I godt kan lide, og hvilke arbejdsopgaver vedkommende skal udfylde. Ofte kan firmaerne stille de helt rigtige spørgsmål, så I er sikre på, at I får rekrutteret den rigtige. Nogen kan det nemlig som virksomhed være svært at sætte ord på, hvad det helt præcist er, at I leder efter. 

Der findes en lang række forskellige firmaer, der kan hjælpe jer med rekruttering. Fælles for dem er, at de typisk både kan hjælpe jer med at sammensætte en jobannonce, sortere i de mange ansøgninger, der kommer, tale med kandidaterne, indhente referencer på dem og ansætte dem, når de har fundet frem til de rigtige. Der vil altså være meget mindre arbejde til jer. 

Skal I have nye folk i salgsafdelingen, kan det være en god ide for jer, at I ser nærmere på firmaet dedikation.dk. De er en af de vigtigste spillere på det område. Det er med til at gøre, at I kan få virkelig kyndig og dygtig rådgivning, når I skal ansætte nogen. 

Hvis I skal ansætte til en anden afdeling, findes der andre firmaer, der har specialiseret sig i de faggrupper. Det kan derfor betale sig for dig, at du laver noget research, så du på alle områder finder frem til de bedste medarbejdere.