Soveposer kan blive lidt klamme over tid

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man skal gøre det rigtigt med ens soveposer, så skal man huske at vaske dem efter brug, hænge dem til tørre og ellers gøre, hvad forskrivelserne siger, at man skal gøre med dem.

Det vil være forskelligt fra mærke til mærke, men der er en grund til, at man har anført det på deres respektive måder, for det er sådan man har fundet ud af, at soveposerne kan holde i længst tid og ikke blive ulækre.

Der er bare ikke alt for mange af os, der husker at tænke på den slags, når vi bruger dem, om det er for at sove ude i haven en nat, i et telt på lejrskole, til festival eller lignende.

Har man også først prøvet at efterlade ens sovepose decideret udenfor, så er den også ret fugtigt at duggen, der falder i løbet af natten.

soveposer

Du skal sørge for at forlænge livet på de her soveposer

Man er nok bare lidt for træt efter at have sovet ude med de her soveposer, så man kaster dem bare over i et hjørne og kaster sig i sengen.

Så kommer man fra det at rense dem, hvis man overhovedet skænker det en tanke.

Man når så desværre et tidspunkt, hvor man har forsømt de soveposer så meget, at de er mølædte og næsten rådne, hvorfor de har forment adgang til husets pæne afsnit og ender på loftet eller i et skur.

Det er fair nok, hvis det sker en enkelt gang, men det bliver bare dyrt, hvis man ender med at skulle have soveposer tit, fordi man forsømmer dem, som man køber.

Og hvis man så ender med at fortsætte med at bruge de soveposer, som man misligholder, så kan man blive syg af dem.

Og ellers er det bare ulækkert stadig at bruge sådan nogle ildelugtende soveposer.

Flere Nyheder